Haarstudio Griffioen

Gratis verzending vanaf €60,00

Over Haarstudio de Griffioen

We bestaan uit een klein, professioneel team van kappers en stylisten.

Wat ons uniek maakt is dat elk teamlid zijn of haar eigen passie en kracht heeft en daarmee een unieke kwaliteit met zich meedraagt. Dit stelt ons in staat om optimaal gebruik te kunnen maken van ieders talent en vaardigheden.

Zo is er bijvoorbeeld een professional aanwezig die o.a. gespecialiseerd is in het zetten van highlights balayages, een ander uitblinkt uit in het plaatsen van extensions en weer een andere collega is een expert in het föhnen, stylen en krullen van het haar. Door deze verdeling kunnen wij er onder meer zorg voor dragen dat iedere klant de best mogelijke service krijgt die hij/zij verdiend!

Wij geloven dat het benutten van ieders kracht en talent, binnen de salon, niet alleen zal leiden tot betere resultaten, maar ook tot meer voldoening en plezier in het doen van ons werk. Door te focussen op waar we goed in zijn, kunnen we onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit en expertise bieden.

Wij hechten veel waarde aan natuurlijke verzorging en stylingproducten, we geloven dat het gebruik van natuurlijke producten niet alleen beter is voor het haar en de hoofdhuid, maar ook voor het milieu. Daarom streven wij er naar om zoveel mogelijk natuurlijke en duurzame producten te gebruiken in onze salon.

Wij selecteren zorgvuldig onze producten en werken samen met merken die dezelfde waarden delen als ons.