Haarstudio Griffioen

Partner worden?

Sluit je aan als partner en ontdek alle voordelen die “HS Hair Extensions” te bieden heeft. Het partnerprogramma is enkel en uitsluitend voor kapperszaken, groothandels en opgeleide die kennis hebben m.b.t. hair extensions. Wij verkopen niet aan eindgebruikers en particulieren. Meld u geheel vrijblijvend aan als uw interesse is gewekt. In de meeste gevallen zal er binnen 24 uur contact met u opgenomen worden.

HS Hair Extensions

Door de jaren heen hebben wij veel kennis opgedaan. Hierdoor hebben we een brede expertise opgebouwd. Deze ervaring stelt ons in staat om de beste oplossingen en adviezen te bieden aan onze klanten.
 
Wij hechten veel waarde aan eerlijke prijzen, zowel voor onze medewerkers in de fabriek als voor de donoren van het haar. Het is voor ons nl. belangrijk om een eerlijk product af te leveren. Door direct contact te hebben met de bron van onze eigen extensions kunnen we altijd achterhalen waar deze vandaan komt.
 
Doordat wij zonder tussenpersonen werken kunnen we eerlijke prijzen vragen voor zowel kappers als klanten. Wij werken zelf elke dag intensief met ons eigen merk ‘HS Extensions’. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte wat kappers en klanten nodig hebben. Mede daarom weten wij als geen ander waar de behoefte ligt.
 
Wij werken uitsluitend met handgeweven haar. De aanzet van de extensions zijn hierdoor o.a. flinterdun. Dit zorgt voor een comfortable ervaring op de hoofdhuid. De extensions zijn vol van aanzet tot aan de punt. Dit zorgt o.a. voor een natuurlijke en volle uitstraling.
 
De kleuren van ons eigen merk hair extensions hebben wij zelf ontwikkeld. Door dagelijks met kleuren van het haar en de extensions bezig te zijn hebben we goed zicht in wat zowel kappers, stylisten en klanten nodig hebben en waar behoefte is.
 
We hebben prachtige natuurlijke tinten. Veel koele tinten die stabiel blijven en waar veel vraag en behoefte naar is. Alle tinten kunnen gemixt en geblend worden met elkaar. Waardoor kappers alle denkbare kleuren kunnen creëren. Dit zonder het haar (chemisch) te hoeven kleuren.

Hairweave techniek en training

HS Hair Extensions is handgeknoopt en heeft een flinterdunne inzetrand waardoor er meerdere banen op 1 kabel geplaatst kunnen worden. Wij zetten het in met de microringmethode “LA weave” en “invisible” techniek”. Dit resulteert in een onzichtbare natuurlijke look die niet te onderscheiden is van het eigen haar.

Wanneer u met onze hairweaves wilt gaan werken bieden wij een professionele training aan. Het plaatsen van hairweaves vraagt o.a. om specifieke kennis en techniek. Wij zijn een erkend leerbedrijf.