Haarstudio Griffioen

Henna Brows

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De Henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.
 
Hoe ga je om met Henna Brows?
-24-48 uur na de behandeling niet in contact komen met water.
-Het verschilt per persoon hoelang de Henna op de huid blijft zitten, dit hangt af van je huid en hoeveel haartjes je hebt  (hoe meer haar of hoe voller de wenkbrauw hoe langer de Henna blijft zitten).
-Bij een vette huid blijft de Henna minder lang zitten.
-Gebruik geen make up remover of gezichtsreiniger. Gebruik in het algemeen zo min mogelijk reinigingsproducten op de wenkbrauwen. Zolang er nog “Brow Henna” op de huid zit.
-Ga de eerste 24 uur na de behandeling niet in de volle zon of onder de zonnebank.
-Vergeet SPF niet. Als het zonnig is, breng dan SPF met hoge factor aan op de wenkbrauwen zolang er nog Henna op de huid zit. Niet alleen de kleur vervaagd sneller door zonlicht, het kan ook een allergie kan veroorzaken!
-Herhaal de behandeling Henna Brows niet te snel. Laat altijd minimaal 5 weken tussen de behandeling zitten om het ontstaan van een allergie te voorkomen.